Web Analytics Made Easy - Statcounter

حکم علی حسنلو، رییس شورای اسلامی شهرستان طارم امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان در رابطه با پروژه‌های راه‌های ارتباطی شهرستان طارم، اظهار داشت: با توجه به اینکه یکی از مهمترین شاخص‌های توسعه هر منطقه‌ وجود راه‌های ارتباطی شریانی اصلی با مشخصات فنی بالا در هر منطقه است، شهرستان طارم هم از این قضیه مستثنا نبوده و در صورت تسریع در پروژه راه‌های ارتباطی شاهد توسعه بیش از پیش شهرستان طارم خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس شورای اسلامی شهرستان طارم با اشاره به پروژه بناب به منجیل و پروژه اردبیل، طارم به تهران، تصریح کرد: اگر این پروژه به سرانجام برسد می‌تواند این منطقه را که بزرگترین باغ شهر زیتون ایران است را به قطب تولید زیتون تبدیل کرده و زمینه اشتغال جوانان را فراهم کند.

حسنلو با بیان اینکه تکمیل راه ارتباطی کلور- درام و منجیل که مسیر ارتباطی استان اردبیل به پایتخت را ۸۰ کیلومتر کوتاه‌تر می‌کند، تاثیر بسیاری در اقتصاد و گردشگری شهرستان خواهد داشت، عنوان کرد: محور زنجان - بناب -طارم و منجیل که از جنوب شرق شهرستان عبور کرده، نیازمند اعتبار کلان است، که این محور استان‌های شمالغرب کشور را به استان‌های شمالی نزدیک می‌کند.

وی همچنین به جاده زنجان - طارم و ماسوله که یک جاده گردشگری است اشاره کرد، و افزود: محور آب‌بر- شفت و ملاصرا با توجه به پیشرفت‌ فیزیکی که دارد در محدوده طارم نیازمند پیگیری از استان گیلان به ویژه در حوزه مسایل زیست محیطی است.

حسنلو همچنین به اصلاح و روکش آسفالت محور درام به آب‌بر اشاره کرد و گفت: از سمت سه‌راهی شیت به چورزق هم نیازمند جاده نیازمند اصلاح و بهسازی است.

رییس شورای اسلامی شهرستان طارم ضمن اشاره به اینکه جاده چورزق به دستجرده از عرض کمی برخوردار است و شاهد تصادفات دلخراشی در طول سال در این مسیر هستیم، گفت: این مسیر هم نیازمند به بهسازی و روکش آسفالت است.

وی به جاده تهم – چورزق که نزدیکترین مسیر از مرکز استان به شهرستان طارم است، اشاره کرد و افزود: در این مسیر هم با مشکلاتی از جمله عدم آنتن دهی، نبود روشنایی، ریزش کوه به ویژه در فصل بهار مواجه هستیم.

حسنلو با بیان اینکه بیشترین راه‌های خاکی که نزدیک به ۵۳کیلومتر است مربوط به بخش چورزق در شهرستان طارم است که نیازمند توجه مسؤولان استانی و شهرستانی را می‌طلبد، گفت: همین طور بخش چورق ۶۵ کیلومتر دارای راه فرعی است.

انتهای پیام/۷۳۰۲۱

منبع: فارس

کلیدواژه: طارم چورزق مسیر ارتباطی منجیل حسنلو شهرستان طارم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۳۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد

 مجتبی صارمی گفت: در این راستا سرویس اینترنت پرسرعت به حدود هفت هزار و ۵۰۰ مشترک این شهر بر این بستر ارائه می‌شود.

وی امکان توسعه شبکه همراه به نسل‌های بالاتر و ایجاد زیر ساخت لازم جهت اجرای پروژه‌های شهر هوشمند را از مزایای این طرح عنوان کرد و گفت: حداکثر سرعت اینترنت پرسرعت ADSL ۱۶ مگابیت بر ثانیه بود که با این سرویس هم اکنون امکان ارائه اینترنت پرسرعت تا حداکثر یک هزار مگابیت بر ثانیه در شهر پلدختر وجود خواهد داشت.

مدیرکل فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان اظهار داشت: ۹۵ درصد پروژه شامل عملیات داکت گذاری و شوتینگ فیبر تاکنون به اتمام رسیده است و به زودی امکان واگذاری وجود خواهد داشت.

صارمی ادامه داد: دسترسی حدود ۳۰۰ هزار خانوار شهری استان تا پایان سال ۱۴۰۳ به این بستر ارتباطی پر سرعت باید فراهم شود که عملیات اجرایی طرح در ۶ شهر شامل خرم آباد، دورود، ازنا، الیگودرز، الشتر و پلدختر آغاز شده و عملیات حفاری در دورود و پلدختر به اتمام رسیده است.

به گزارش ایرنا یکی از مهمترین برنامه‌های اولویت دار وزارت ارتباطات در دولت سیزدهم توسعه ارتباطات ثابت مبتنی بر فیبرنوری است که در این راستا پروژه فیبرنوری منازل و کسب‌وکار‌ها از سال گذشته برای ایجاد ۲۰ میلیون پوشش آغاز شد.

پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها به منظور توسعه زیر ساخت‌ها و توازن در شبکه ثابت و همراه، با هدف پوشش ۸۰ درصدی مشترکان خانگی شهری با حداقل سرعت ۲۵ مگابیت بر ثانیه در حال انجام است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستای جوزستان به معدن
  • ۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است
  • ۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است
  • دو بانده شدن ۲ جاده دو طرفه در شهرستان نجف آباد
  • پیشرفت فیزیکی ۹۲ درصدی پل سفیدرود
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • تیغ زنی، تسطیح و رگلاژ ۳۰ کیلومتر از راه‌های شنی و خاکی شهرستان کوثر
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است