Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی برخی از شهروندان سیب و سورانی از تخریب راه ارتباطی منتهی به قلعه سب خبر می دهند که معاون برنامه ریزی و عمرانی فرمانداری این شهرستان از این موضوع اظهار بی اطلاعی کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، قلعه «سب» که در شهرستان سیب و سوران قرار دارد بلندترین بنای خشتی ایران نام گرفته که هر ساله پذیرای گردشگران داخلی و خارجی زیادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قلعه که زیباترین و بلند ترین بنای خاکی کشور نام گرفته و بر روی صخره ای کم ارتفاع قرار دارد، سالم ترین قلعه ای است که از دوران اسلامی به جا مانده که  در اوایل قرن دوازدهم هجری مرکز حکمرانی حاکم محلی، «ملک دینارخان» و فرزندان وی  بوده است.

این بنا در مهر ماه ۱۳۷۵ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده و قدمت آن به دوره صفویه باز می گردد که در طول حکمرانی های حکام حداقل سه بار تعمیر و بناهایی به آن اضافه شده است.

حال شماری از شهروندان سیب و سورانی در تماس با این پایگاه خبری از تخریب زیرساخت های ارتباطی منتهی به قلعه خبر دادند و خواستار رسیدگی و رفع این معضل شدند.

به گفته شهروندان سیب و سورانی مسیر ارتباطی مردم و گردشگران به بلندترین بنای خشت و گلی ایران توسط شهرداری تخریب و جداول کار شده در آنجا نیز جا به جا شده است.

طبق پیگیری های انجام شده یکی از اعضای شورای اسلامی شهر سیب که نخواست نامش فاش شود ضمن تائید موضوع فوق، بیان کرد: این موضوع مخالفت اعضاء شورای اسلامی شهر سیب را در برداشته و اقدام شهرداری خلاف مصوبات شورا و قرارداد پیمانکار بوده است.

در ادامه خبرنگار ما جهت بررسی صحت و سقم این ماجرا به سراغ رضا زهی معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری سیب و سوران رفت که وی ضمن اظهار بی اطلاعی از این موضوع، بیان کرد: در صورت صحت این امر با توجه به وضعیت اقتصادی که در منطقه وجود دارد هیچ توجیه فنی و اقتصادی قابل قبولی وجود ندارد.

وی افزود: اگر اولویت فعالیت شهرداری در خصوص انجام آسفالت تغییر کرده نیازی به تخریب زیرساخت دیگر مسیر ها با توجه به هزینه هایی که صورت گرفته است وجود ندارد.

این مقام مسئول ادامه داد: در اولین فرصت تیم فنی عمرانی فرمانداری جهت بررسی موضوع و بررسی اولویت های تائید شده شهر سیب براساس ردیف های بودجه شهرداری به محل تخریب شده اعزام و از روند کار بازدید خواهند کرد و در صورت محرز شدن تخلف برخورد قانونی با مسببین این امر صورت می پذیرد.

رضا زهی در ادامه با توجه به اینکه  قلعه سیب بلندترین بنای خشتی و گلی ایران و  زیباترین قلعه خاکی کشور لقب گرفته است، خاطر نشان کرد: این قلعه هرساله پذیرای جمع کثیری از گردشگران داخلی و خارجی است که باید نسبت به نگهداری آن کوشا باشیم.

وی تصریح کرد: راه ارتباطی داخل شهر سیب به سمت قلعه نامناسب بوده و نیازمند اقدامی سریع و عاجل جهت بهبود وضعیت است که با برنامه ریزی مناسب این امر به زودی در اولویت های عمرانی فرمانداری وشهرداری سیب قرار می گیرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: عمرانی فرمانداری شهر سیب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۰۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۳۵۰ هزار مترمکعب کوه‌بُری در تقاطع مدافعان سلامت قم

مدیرکل نظارت بر امور عمرانی شهرداری قم از به نتیجه رسیدن مسیر دسترسی تقاطع مدافعان سلامت به مسجد جمکران در ابتدای تابستان ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: با توجه به مکان و شرایط دشوار اجرای این پروژه، ۳۵۰ هزار مترمکعب کوه‌بُری برای پیشرفت کار انجام شد.

علیرضا رشیدی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به تکمیل تقاطع مدافعان سلامت اظهار کرد: تکمیل مسیرهای دسترسی این تقاطع در دستور کار شهرداری قم قرار دارد.

وی افزود: در ساخت مسیرهای دسترسی تقاطع غیرهمسطح مدافعان سلامت با توجه به شرایط محل این پروژه که حالت سنگی دارد، پیمانکار و مدیریت شهری قصد داشتند برای برداشت و کوه‌بری از انفجار استفاده کنند اما با توجه به مشکلاتی که برای لوله انتقال آب و شبکه‌های برق ایجاد می‌شد این کار صورت نگرفت.

مدیرکل نظارت بر امور عمرانی شهرداری قم خاطرنشان کرد: به همین دلیل از چکش‌های مکانیکی استفاده شد و سال گذشته به جز روزهایی که شرایط جوی مناسب نبود، پیمانکار در همه ایام سال در آنجا مشغول کار بود.

رشیدی‌نژاد ادامه داد: مسیر دسترسی تقاطع غیر همسطح مدافعان سلامت از پروژه شاخص در زمینه انجام عملیات عمرانی است بود، چراکه نزدیک به ۳۵۰ هزار متر مکعب کوه‌بری برای اجرای و پیشبرد کار صورت گرفت و پروژه‌ای است که کمک به سزایی به مسائل ترافیکی می‌کند.

وی تصریح کرد: شهرک قدس و مسجد جمکران نقاط شاخصی در این پروژه است که به یکدیگر متصل شده و این طرح روی بلوار غدیر نیز تأثیرات شاخصی می‌گذارد؛ همچنین بلوار شهید صدوقی و شهید آوینی نیز می‌تواند به این قسمت از شهر مرتبط شود.

مدیرکل نظارت بر امور عمرانی شهرداری قم با اشاره به اتمام این پروژه در خرداد یا تیر سال ۱۴۰۳ افزود: یکی دیگر از پروژه‌های در دست اقدام، احداث مسیرهای دسترسی تونل غدیر به بلوار پیامبر اعظم در سطح منفی دو است.

رشیدی‌نژاد تاکید کرد: این قرارداد با سازمان توسعه و عمران بسته شده و در حال اجرا است. بخشی از کار انجام شده است و بخشی به تکمیل تملک نیاز دارد که منطقه یک شهرداری قم در حال پیگیری است.

وی ادامه داد: برنامه این است که تا پایان سال ۱۴۰۳ این رمپ و لوپ به شبکه ترافیکی متصل شود که تأثیر قابل توجهی بر ترافیک هسته مرکزی شهر قم دارد.

مدیرکل نظارت بر امور عمرانی شهرداری قم گفت: تقاطع نیک‌اندیش نیز با پیشرفت ۵۰ درصدی در حال فعالیت است که مناطق دو و چهار را به یکدیگر متصل می‌کند و بخشی از ترافیک بلوار غدیر را به سمت جاده اراک و کمربندی امام علی (ع) هدایت خواهد کرد.

کد خبر 749941

دیگر خبرها

  • دغدغه مردم زیرکوه در خصوص تخریب قنوات و جاده‌ها ویژه پیگیری می‌شود
  • انجام ۳۵۰ هزار مترمکعب کوه‌بُری در تقاطع مدافعان سلامت قم
  • تخریب قلعه «هری‌پاتر» در اوکراین (+عکس)
  • پیاده‌راه‌های همدان از زیباترین پیاده‌راه‌های کشور است
  • قلعه حسن صباح هنوز هم دست نیافتنی است
  • ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی سامان تخریب شد
  • تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک/ برای واردات خودرو هیچ چیزی معطل پلیس نیست
  • اتصال «ائل داغی» به «آجی چای» در تبریز
  • قلعه تاریخی روستای تاج آباد کهنه در آستانه تخریب + تصاویر
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت