Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعیداحمد سلامی شامگاه پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از مجموع ۷۱۴ کیلومتر راه در حوزه شهرستان چابهار ۲۱۹ کیلومتر راه اصلی و فرعی و ۴۹۵ کیلومتر راه روستایی است.

وی تصریح کرد: از مجموع ۲۱۹ کیلومتر راه اصلی و فرعی ۱۴ کیلومتر از محدوده منطقه آزاد چابهار تا تقاطع سه راهی کُنارک بزرگراه و همچنین ۱۰۰ کیلومتر راه اصلی شامل محور چابهار - نوبندیان به‌طول ۳۵ کیلومتر، چابهار- کنارک (سه راهی پلیس راه تا پارک) به طول ۳۰ کیلومتر، جاده ساحلی از چابهار تا کمپ گردشگری منطقه آزاد (کوه‌های مینیاتوری) به طول ۳۵ کیلومتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی؛ ۱۰۵ کیلومتر راه فرعی شهرستان چابهار شامل فاز یک تقاطع پُلان به تقاطع  روستای کُچ به طول ۴۰ کیلومتر و فاز ۲ از تقاطع جادوزهی تا تقاطع بِلنگی به طول ۳۰ کیلومتر و محور پیرسهراب به پارگ به طول ۳۵ کیلومتر است.

مدیر راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چابهار با اشاره به اینکه از مجموع ۴۹۵ کیلومتر راه موجود روستایی این شهرستان ۳۴۵ کیلومتر آسفالت است، با توجه به قدمت بالای ساخت راه‌های روستایی آسفالته ۱۰۰ کیلومتر آن نیاز به روکش فوری آسفالت دارد.

سلامی ادامه داد: ۱۵۰ کیلومتر راه‌های چابهار شوسه و خاکی است که ۴۰ کیلومتر از این راه‌ها زیرسازی شده و آماده آسفالت است و ۱۱۰ کیلومتر باقیمانده نیز در دستور کار است که در صورت تامین و تخصیص اعتبار، عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه ۴۰ کیلومتر راه روستایی در بخش پلان چابهار که کار زیرسازی آن انجام شده و امسال آسفالت می‌شود، خاطرنشان کرد: پنج میلیارد تومان اعتبار در این خصوص مصوب شده و برای تکمیل و افتتاح ۳۵ میلیارد تومان دیگر نیاز است تا شاهد آسفالت ۹۵ درصد راه‌های حوزه این بخش باشیم.

وی از تکمیل احداث، تعمیر و تعریض ۱۰ پل و ابنیه فنی با دهانه چهار تا ۲۴ متری در حوزه بخش پلان و پیرسهراب و  برخی روستاهای پرجمعیت خبر داد.

سلامی اظهار داشت: پل روستای صفرزهی با ۶ دهانه چهار متری مجموعا به طول ۲۴ متر با اعتبار هفت میلیارد تومان اخیرا به بهره‌برداری رسیده است که بخش پلان را به مرکز شهرستان چابهار و بخش پیرسهراب متصل می‌کند.

مدیر راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چابهار خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی پل فتحعلی کلات پس از چندین سال پیگیری آغاز شده و پس از بهره‌برداری، تردد در زمان بارندگی را تسهیل می‌کند.

وی بیان کرد: نبود پل در مسیر پیرسهراب به مرکز شهرستان‌های چابهار و کنارک و بخش پلان مردم را با مشکلات عدیده‌ای مواجه می‌کرد و در زمان بارندگی تا چندین روز تردد به کندی صورت می‌گرفت و در برخی مواقع چند شبانه روز راه ارتباطی قطع می‌شد.

سلامی با اشاره به اینکه در مسیر روستاهای دج‌ها چندین رودخانه‌ طول محور ارتباطی پیرسهراب به پارگ را قطع می‌کرد که با اعتبار اولیه ۱۰ میلیارد تومان نیز ۲ دستگاه پل ساخته می‌شود.

مدیر راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چابهار خواستار احداث حداقل هزار کیلومتر بزرگراه و آزادراه از مبدا بندر چابهار به طرف ایرانشهر و بم و زاهدان - چابهار به طرف زرآباد و جاسک و همچنین ساخت بزرگراه چابهار به سمت مرز آبی پسابندر، مرزهای خاکی ریمدان دشتیاری و پیشین راسک شد و خاطرنشان کرد: ساخت آزادراه منجر به سهولت در تردد هزاران کامیون و رونق و توسعه حمل و نقل و ترانزیت کالا از بندر چابهار خواهد شد و این اقدام نقش مهمی در توسعه تجارت و رونق اقتصادی خواهد داشت.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان چابهار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان چابهار سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان چابهار راهداری و حمل و نقل جاده ای میلیارد تومان کیلومتر راه بخش پلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۱۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان

 علیزاده گفت: در سفر اول رئیس جمهور به آذربایجان شرقی مقرر شده بود ۳۰۰ میلیارد تومان از طرف سرمایه گذار طرح در اختیار اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان شرقی قرار گیرد تا خرابی‌های آزادراه  تبریز – زنجان برطرف شود.

وی افزود: در جلسه کمیسیون ایمنی راه‌های استان هم که روز جمعه با حضور وزیر راه شهرسازی برگزار شد بذرپاش دستور داد تا یک هزار میلیارد تومان اعتبار برای روکش آسفالت و رفع خرابی‌های سنگین آزادراه تبریززنجان اختصاص یابد تا بقیه خرابی‌های آزادراه به سمت تهران هم برطرف شود.

علیزاده گفت: ۶۰۰ میلیارد تومان از این اعتبار به صورت نقدی و ۴۰۰ میلیارد تومان قیر یارانه‌ای در اختیار اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه از ۱۴ سال پیش این آزادراه زیر بار ترافیک رفته است گفت: تاکنون عملیات روکش آسفالت در آزادراه تبریز - زنجان انجام نشده بود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان شرقی گفت: آزادراه تبریز – زنجان ۲۸۰ کیلومتر مسافت دارد که ۲۰۰ کیلومتر از آن در حوزه استحفاظی آذربایجان شرقی و ۸۰ کیلومتر در حوزه استان زنجان قرار گرفته است.

علیزاده هدف از اجرای این طرح را افزایش ایمنی آزادراه، کاهش تصادفات رانندگی و جلب رضایتمندی مردم و کاربران جاده برشمرد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستای جوزستان به معدن
  • ۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است
  • خرید ماشین‌آلات برای شهرداری‌، نیازمند تخصیص اعتبار است
  • ۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است
  • ۴۰هزار کیلومتر راه آسفالته کشور خرابی سنگین دارد
  • آغاز بهسازی محور ابهر_ مرشون به طول ۸ کیلومتر
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است