Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرگزاری فارس از تبریز، سیدحمزه امینی اظهار داشت: خشکسالی مداوم سال های اخیر تنها منبع درآمدشان کشاورزان است باعث شده کشاورزان بدهی‌های بانکی شان را تسویه نکنند از دولت مردمی درخواست می‌شود در اسرع وقت نسبت به بخشودگی شود و جرایم وام های بانکی به ویژه وام‌های کشاورزی اقدام کرده و حداقل سه سال برای بازپرداخت وام های کشاورزی مهلت داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امینی گفت: کمبود آب شرب در روستاهای شهرستان‌های هشترود و چاراویماق باعث مهاجرت آنها به شهرها می‌‍‌شود و همچنین وجود آرسنیک در آب شرب شهر هشترود سلامت مردم شهرها را تهدید می‌کند، از دولت درخواست می شود نسبت به آبرسانی به شهر هشترود و چاراویماق روستاهای تابع اقدام کنند.

وی افزود: سد کلقان متعلق به شهرستان‌های هشترود و چاراویماق است و دیگران حقی در آب این سد ندارد اگر بعضی از مسئولان استانی برای آب این سد خوابی دیده‌اند خیر باشد، مردمان شهرستان‌های هشترود و چاراویماق اجازه نخواهند که حق مسلم شان استثمار شود و به نام هشترود و چاراویماق به کام دیگران باشد.

عضو کمیسیون اجتماعی در مجلس گفت: در کار خیر تاخیر صواب نباشد، دولت محترم بازنشستگان عزیز سرمایه‌های ارزشمند اجتماعی ما هستند که یک عمر با عزت و احترام زندگی کردند و جامعه  ازوجود با برکت شان بهره مند شدند و بهره مند می شوند از دولت و مجلس انقلابی می خواهم که  نسبت به دائمی کرد قانون همسان سازی حقوق این سرمایه های ارزشمند اقدام عاجل کنند.

نماینده مردم هشترود و چاراویماق در مجلس تاکید کرد: شهرستان‌های هشترود و چاراویماق از صعب العبورترین مناطق استان آذربایجان شرقی هستند به لحاظ برخورداری از راه‌های آسفالت از میانگین استانی بسیار پایین است، میانگین استانی ۷۶ درصد است اما هشترود ۵۴ درصد و چاراویماق ۳۳ درصد برخوردار است و اکثر روستاهای هشترود و چاراویماق هنوز جاده خاکی هم ندارند چه برسد به اینکه  جاده های آسفالت شده داشته باشند.

این نماینده گفت: جاده های آسفالت به جهت فرسودگی، اصلا قابل تردد نیستند، مانند جاده پر تردد آتش بیگ که از مناطق گردشگری استان است و به جرأت می توانم بگویم بهشت آذربایجان است چندین سال است که پیگیری می شود اما اقدامی صورت نگرفته است. سایر جاده های حوزه انتخابیه بنده نیز چنین شرایطی دارند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس درخواست کرد: از وزیر اقتصاد درخواست می شود در خصوص ضمانت های بانکی اسناد املاک روستاها را به جای ضامن کارمند قبول کند به ویژه در مورد وام های ازدواج جوانان این امر مدنظر قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز نماینده مردم هشترود و چاراویماق در مجلس فارس تبریز وزیر اقتصاد هشترود چاراویماق شهرستان های هشترود و چاراویماق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۰۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیغ زنی، تسطیح و رگلاژ ۳۰ کیلومتر از راه‌های شنی و خاکی شهرستان کوثر

جعفر بابائیان در بازدید از محور سرچم با بیان اینکه در مدت یاد شده ۱۲۵کیلومتراز حریم راه‌های شهرستان کوثر تسطیح، پاکسازی و آزادسازی شده گفت: در این مدت راهداران ۱۵ کیلومتر از محور‌های مواصلاتی شهرستان کوثر را خط کشی کرده اند.

او با اشاره به اینکه در یک ماهه گذشته محور‌های مواصلاتی شهرستان کوثر با استفاده از ۱۵ تن آسفالت لکه گیری شده تصریح کرد: در مدت یاد شده راهداران پل دالی ۳ متری با باکس‌های بتنی در طرفین جاده را تعریض کرده و ۲ دستگاه از رمپ‌های ورودی و خروجی پشت دیوار حایل پل را خاکریزی و اجرا کرده اند.

رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده‌ای شهرستان کوثر در این مدت پاکسازی ۱۲۵ کیلومتر از کانال‌های طرفین راه را در محور‌های مواصلاتی را یادآور شد و اظهار کرد: راهداران به طور مستمر از سیستم روشنایی ۱۲ دستگاه تونل در ۷ نقطه نگهداری کرده اند.

بابائیان از لق گیری سنگ‌های سست از ترانشه‌ها در محور‌های اردبیل – سرچم و گیوی – آبگرم به صورت دستی با صعود به بالای ترانشه و ایجاد محدودیت ترافیکی با هماهنگی پلیس راه به مقدار ۳۰ نفر ساعت در یک ماهه خبرداد و خاطرنشان شد: در مدت یاد شده عملیات خاکبرداری، تعریض و افزایش ظرفیت پارکینگ روبروی پاسگاه پلیس راه اردبیل- سرچم با حجم ۳۰ هزار متر مکعب خاکبرداری و خاکریزی اجرا شده است.

او حفاظت و صیانت از حریم راه‌ها را بعنوان سرمایه ملی خط قرمز راهداری دانست و گفت: با حضور ۱۶۰۰ نفر- روز گشت راهداری در محور‌های مواصلاتی تاکنون جهت جلوگیری از تجاوز به حریم راه ۸ مورد اخطار کتبی به متخلفان ابلاغ و ۳ مورد از تابلو‌های غیر مجاز در محور‌های مواصلاتی جمع آوری شده است.

رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده‌ای شهرستان کوثر در این مدت پاکسازی ۳۱ متر مکعب شانه و حریم محور‌های مواصلاتی از زباله‌های ریخته شده، تنقیه، لایروبی و تنظیم بستر پل‌ها و آبرو‌ها به تعداد ۳ دهانه به حجم ۱۵متر مکعب، تعمیر، بازسازی و نصب ۲۷۰ عدد تابلو و علائم، شست‌وشوی ۵۰۰ عدد علائم راهداری، تعمیر، بازسازی و نصب ۲۰ شاخه گاردریل در محور‌های مواصلاتی و نصب و تعمیر ۱۵ عدد چراغ چشمک زن را از دیگر اقدامات مهم راهداران در ۱ ماهه گذشته برشمرد.

بابائیان به نصب و تعمیر ۳۶ متر مربع تابلو‌های اطلاعاتی در بزرگراه شهرستان کوثر اشاره کرد و ادامه داد: راهداران ۳۲ عدد از چراغ‌های چشمک زن و چراغ‌های پلیسی را تعمیر و نگهداری و توسعه داده اند.

او با بیان اینکه راهداری شهرستان کوثر مسئولیت نگهداری از ۵۲۰ کیلومتر راه ارتباطی در حوزه استحفاظی خود را بر عهده دارد گفت: از این مقدار ۱۹۰کیلومتر راه اصلی و فرعی، ۲۱۵کیلومتر راه آسفالته روستایی، ۱۱۵کیلومتر راه شوسه و خاکی است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۷۸ درصدی طرح ساماندهی راه‌های روستایی آذربایجان غربی
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستای جوزستان به معدن
  • ۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است
  • ۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است
  • رفع و آشکارسازی ۹ نقطه حادثه خیز در محور‌های مواصلاتی شهرستان ارومیه
  • آغاز بهسازی محور ابهر_ مرشون به طول ۸ کیلومتر
  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان
  • تیغ زنی، تسطیح و رگلاژ ۳۰ کیلومتر از راه‌های شنی و خاکی شهرستان کوثر
  • اجرا نشدن شبکه فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • اجرا نشدن فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد