Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: همزمان با هفته روستا و عشایر بعد ازظهر سه شنبه فرماندار فردوس به همراه جمعی از مسئولان مرتبط با مسائل روستاییان در برنامه دهگردشی با حضور در روستاهای آبدکی و مهرانکوشک از نزدیک با مشکلات مردم آشنا و برای مرتفع شدن آنها راهکار ارائه دادند.

نماینده مردم روستای ۲۰ خانواری «آبدکی» که به عنوان یکی از دورترین روستاهای دوره افتاده که در فاصله ۵۰ کیلومتری از مرکز شهر فردوس قرار گرفته است، گفت: جاده خاکی و نامناسب، لزوم لوله گذاری مسیرهای انتقال آب کشاورزی و تکمیل عملیات آبخیزداری بالادست روستا از جمله مهمترین مشکلات و درخواست‌های اهالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت اله امینی تصریح کرد: تکمیل طرح هادی روستا نیاز به اعتبار دارد و جهت دریافت سهمیه خوراک دام با مشکل مواجه هستیم که نیاز به همت مسئولان دارد.

فرسایش وسایل نقلیه روستاییان در جاده خاکی

وی در خصوص جاده خاکی روستا گفت: ۱۲ کیلومتر از مسیر دسترسی روستا خاکی است که موجب شده وسایل نقلیه اهالی به دلیل نامناسب بودن این جاده، دچار خسارت های فراوانی شود و حتی برای تردد به مرکز شهر و تهیه ملزومات زندگی همیشه مردد باشیم.

نماینده مردم روستای آبدکی با بیان اینکه شغل اغلب مردم روستا دامداری است افزود: به دلیل دور بودن از مرکز شهر، هر موقع خوراک دام توزیع می‌شود متأسفانه اطلاعی نداریم و حق ما ضایع می‌شود.

وی تصریح کرد: امکانات ورزشی در روستا به هیچ عنوان وجود ندارد تا حداقل موجب ماندگاری و دلگرمی جوانان در روستا شود.

در این جلسه موسی سلیمانی مدیر جهاد کشاورزی فردوس اعلام کرد تا کنون ۴۰ میلیون تومان برای افزایش آبدهی قنات روستا هزینه شده و این آمادگی را داریم تا با نظر کارشناسان مسیرهای انتقال آب کشاورزی را به صورت کانال رو باز و یا لوله گذاری اجرا کنیم.

اجرای طرح‌های آبخیزداری منوط به اختصاص اعتبار

مسئول اداره منابع طبیعی فردوس نیز در پاسخ به ناتمام ماندن طرح‌های آبخیزداری بخصوص بند خاکی بالادست روستا گفت: ۲۰ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان اعتبار از محل اعتبارات ملی و محرومیت زدایی برای اجرای عملیات آبخیزداری در حوزه‌های مطالعه شده شهرستان فردوس در سال جاری مصوب شده که از این مقدار ۶ میلیارد تومان مربوط به فاز یک حوزه آبدکی است.

کاظم صالحپور اضافه کرد: در صورت تخصیص این اعتبارات حجم روان آب زیادی در بالا دست منابع آبی این مناطق ذخیره و علاوه بر جلوگیری از خسارات سیل موجب تقویت سفره‌های آب زیر زمینی خواهد شد.

به گفته وی از سه بند خاکی که مقرر بود در بالادست روستا احداث شود دو بند احداث و یک بند باقیمانده نیز منوط به تخصیص اعتبارات آبخیزداری است.

علی مظاهری فر بخشدار اسلامیه نیز گفت: تا کنون جهت اجرای بلوکه گذاری طرح هادی روستا ۵۰ میلیون تومان و دیوار ساحلی نیز ۳۰ میلیون تومان هزینه شده و ادامه طرح هادی نیز در اولویت برنامه‌ها است.

تأمین تجهیزات ورزشی آماده در انتظار راه اندازی خانه ورزش

همچنین مقرر شد با اختصاص مکانی جهت خانه ورزش، تجهیزات ورزشی تحویل و نماینده‌ای از روستا جهت پیگیری مشکلات روستا به بخشداری اسلامیه معرفی شود.

در ادامه فرماندار، امام جمعه و جمعی از مسئولان محلی فردوس در جمع مردم روستای مهرانکوشک که یکی از روستاهای نزدیک به مرکز شهر فردوس است در محل مسجد جامع این روستا حضور یافتند.

مشکلات ریز و درشت مهرانکوشک

در این جلسه دهیار روستا با تشریح مشکلات روستاییان گفت: احداث زیرگذر روستا، احداث بند خاکی، جابجایی شبکه برق در محدوده افزایش یافته به روستا، تأمین روشنایی معابر و پیگیری اسناد رسمی منازل قدیمی روستاییان از جمله مهمترین مشکلات مهرانکوشک است.

حسن نامی لزوم تکمیل طرح هادی روستا، تخصیص اعتبار جهت آسفالت معابر، لزوم تکمیل پارک، تکمیل بلوار اصلی روستا به لحاظ نبود دید در ورودی اصلی روستا و احداث زمین چمن مصنوعی را از دیگر مشکلات و خواسته‌های روستاییان بر شمرد.

وی در خصوص لزوم احداث هر چه سریع‌تر زیر گذر روستا گفت: مهرانکوشک از دو بخش تشکیل شده که جهت اسکان و امرار معاش استفاده می‌شود و بخش قدیمی که مستقیم با اقتصاد مردم مرتبط است راه دسترسی آن احداث زیرگذر بر روی یکی از دو باند رفت و برگشت جاده اصلی فردوس – مشهد است.

جاده‌ای که جان می‌گیرد

نامی تاکید کرد: متأسفانه تا کنون ۹ نفر در حال عبور از عرض این جاده خطرناک جان خود را از دست داده‌اند که باید هر چه زودتر در این خصوص چاره اندیشی شود.

وی از مسئولان خواست مشکلات سند رسمی منازل قدیمی روستاییان و روشنایی برخی معابر روستا بخصوص دور برگردان مسیر جاده اصلی که بسیار در شب خطرناک است را به طور جد پیگیری و به نتیجه برسانند.

در ادامه مدیران مرتبط به مشکلات مطرح شده به بیان اقدامات انجام شده و در دست اقدام پرداختند که اعلام شد حوزه آبریز مهرانکوشک جهت احداث بند خاکی در دست مطالعه است.

همچنین کاظم مهمانی رئیس بنیاد مسکن فردوس اعلام کرد: در صورت اختصاص قیر رایگان برخی معابر روستا آسفالت خواهد شد و مشکلات اسناد منازل روستا نیز از طریق مدیرکل راه و شهرسازی در تهران در دست پیگیری است.

موسی سلیمانی مدیر جهاد کشاورزی فردوس نیز گفت: در بخش اجرای پروژه‌ای آبیار کم فشار و لوله گذاری مشکلی وجود ندارد و با معرفی نماینده‌ای از روستا موضوع را در دستور کار قرار خواهیم داد.

بخشی از مشکلات با اقدامات مدیریتی قابل حل است

فرماندار فردوس نیز در این مراسم در جمع بندی مسائل و مشکلات مردم روستا با بیان اینکه مهرانکوشک از روستاهای قدیمی و با سابقه شهرستان و حتی استان است افزود: بخشی از مشکلات مردم با اقدامات مدیریتی و تعامل دستگاه‌های اجرایی قابل حل و نیاز به اعتبار خاصی ندارد.

حمید حلاج مقدم عنوان کرد: زیر گذر روستا از سال گذشته در دست پیگیری است که مقرر شده با اتمام زیرگذر روستای برون عملیات اجرایی آن شروع شود.

وی در خصوص مشکلات سند منازل قدیمی روستا نیز گفت: با مصوبه فرمانداری اراضی روستایی تحویل بنیاد مسکن و از طریق بنیاد زمینه انتقال اسناد رسمی بنام مالکین فراهم خواهد شد.

حلاج مقدم اضافه کرد: با تحویل و آماده سازی زمین از طرف دهیاری روستا و خیرین، چمن مصنوعی نیز در این روستا اجرا خواهد شد.

هشدار فرماندار در خصوص سرانه بالای مصرف آب

وی سرانه مصرف آب شرب مردم روستای مهرانکوشک را بالا اعلام کرد و افزود: اصلاح الگوی مصرف با توجه به کمبود شدید منابع آبی باید در روستا فرهنگ سازی و نهادینه شود.

فرماندار فردوس تاکید کرد: با توجه به کمبود شدید منابع آب زیر زمینی، آب استحصالی نیز بی کیفیت شده و اگر اصلاح الگوی مصرف صورت نگیرد در آینده مردم روستا با مشکل جدی مواجه خواهند شد.

حلاج مقدم به مردم روستا اطمینان داد مسائل و مشکلات آنان از طریق دستگاه‌های دولتی مرتبط به طور جد تا حصول نتیجه پیگیری خواهد شد.

کد خبر 5326076

منبع: مهر

کلیدواژه: فردوس مشکلات روستاها بوشهر ویروس کرونا آمار کرونا واکسن کرونا کرمانشاه هفته ناجا خطبه های نماز جمعه نیروی انتظامی هفته نیروی انتظامی گرگان شیوع کرونا عکس استانها ایلام سیدابراهیم رئیسی میلیون تومان مردم روستای مشکلات مردم مردم روستا طرح هادی مرکز شهر بند خاکی خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۶۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان مشکلات کارگران را مورد توجه قرار دهند

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس کانون انجمنهای صنفی کارگران ساختمانی استان خراسان جنوبی گفت: باید توجه داشت که بی توجهی مسئولان منجر به کوچک‌تر شدن سفره کارگران می شود و امروزه با توجه به اینکه حدود 50 درصد حوادث در ساختمان‌ها است چند صد هزار نفر در انتظار بیمه هستند.

حسن علیزاده، در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه لازمه حل مشکلات کارگران که کارگر و کارفرما دو بال هستند و لذا برای پرواز هرکدام ضعیف عمل کند دیگری را تحت الشعاع قرار می‌دهد

وی افزود: به رسمیت شناختن شرکاء اجتماعی و رعایت اصل سه جانبه گرایی، تقویت سندیکاهای کارگری وکارفرمایی و تخصیص بودجه برای پویایی تشکل‌ها در راستای دفاع از حقوق کارگر، معافیت‌های مالیاتی و تخفیف در هزینه‌های امتیازها و تامین مواد اولیه کارگاه‌های تولیدی کارفرمایان، کمک دولت در ساخت مسکن کارگران از کارهایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: سفره کارگران روز به روز کوچک و کوچک‌تر می‌شود و لذا در تصویب قوانین کارگری و  همیشه در نرخ دستمزد کارگرها ظلم می‌شود و لذا مهم ترین عامل پیشرفت و توسعه یک مجموعه یا یک کشور نیروی انسانی(کارگر) آن است.

 علیزاده گفت: همانطور که رهبر معظم انقلاب در نامگذاری سال به خوبی بر این موضوع صحه گذاشتند و امیدواریم مسئولین هم سر لوحه کار خود قرار دهند و با استیفای حقوق عامه مردم شاهد پیشرفت بیش از پیش کشور باشیم.

رئیس کانون انجمنهای صنفی کارگران ساختمانی استان خراسان جنوبی گفت: بی توجهی مسئولان به مشکلات کارگران باعث شده امروزه تعداد زیادی از جوانان کشور در مناطق مختلف به کارهایی از جمله قاچاق سوخت،کوله بری، دست فروشی و... دامن بزنند و از کارهای فنی فاصله بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشکلات کاشان شهر به شهر و روستا به روستا احصاء می‌شود
  • ارتقای نظام شایستگی در بخش عمومی ومهار تورم در مجلس موردتوجه باشد
  • تنش آبی و نبود صنایع تبدیلی از چالش‌های مهم خدابنده است
  • مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است
  • شوراها پل ارتباطی میان مردم و مسوولان هستند
  • مسئولان مشکلات کارگران را مورد توجه قرار دهند
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • آئین گرامیداشت روز شوراها در گناوه برگزار شد
  • اولویت شوراها در شهریار گره‌گشایی مشکلات مردم باشد
  • وعده‌های پوچ نمکی بر زخم اهالی شهرک ابریشم چهارباغ